Babynest, hvor længe?

Babynest hvor længe ?

En babynest er et utrolig praktisk redskab for forældre at eje, men hvor længe kan baby bruge nesten? Generelt kan brugstiden af en babynest variere utrolig meget, dette skyldes at babynests kommer i mange forskellige pasformer og størrelser. Nogen mærker egner sig bedst til babyer fra 0 – 6 måneder, hvor andre mærker kan brugs op til 9 måneder.  De mærker der egner sig til sigt til babyer op til 8-9 måneder er bl.a. mærker som BORN Copenhagen, Emmibaby og Sleepyhead.

Mange babynest modeller er udstyret med en snor eller en rem i fodenden som bruges til at stramme babynesten. Funktionen i fodenden kan endvidere bruges til at åbne babynesten helt op, så dit barn kan ligge i den i længere tid. På den måde kan man bruge reden i 1-2-3 måneder længere, afhængig af hvor hurtigvoksende dit barn er. Vær opmærksom på om fodenden kan bindes op, for standart modeller fra Babydan og Konge Sjøld har ikke åbne/lykke funktionen.

Babynests som egner sig til 0 – 6 måneder har det med at have en mere omklamrende effekt på barnet i starten. Babynests som egner sig til babyer op til 9 måneder kan virke rummelig og stor for barnet i starten, men barnet skal nok vokse sig ind i størrelsen.

Leder du efter en babynest som kan bruges efter 6-8 måneder? Enkelte producenter af babynest har lavet babyreder, som kan benyttes af børn fra 8 måneder og helt optil 36 måneder! SLEEPYHEAD ® GRAND er en babyrede som er større end normal, reden egner sig nemlig til børn op til 36 måneder. Babynesten indvendige mål er: L:100 x B60 x H18 og er derfor en relativ stor babynest, som er super god til de lidt større børn som sover uroligt om natten.

Alle overstående informationer er vejledende, så når du køber en babynest så vær opmærksom på de indvendige mål af rede. Du skal ligeledes gøre op med dig selv, hvor længe du ønsker at reden skal bruges.

Du kan se de forskellige babynet størrelser her

Del vores hjemmeside på:

Sorry, the comment form is closed at this time.