Blog

HomeAlle indlægFordele ved en babynest

Fordele ved en babynest

Vi har lavet en liste over fordele ved en babynest, og hvorfor den er god til babyer.

Fordele ved en babynest

Med en babynest skaber du den ideelle ramme for dit barn. Reden er omklamrende og har en rolig effekt på babyer. Pudekanten på en babynest er udstyret med en snor, hvilket gør det nemt at regulere redes størrelse, så den passer til barnet. De omklamrende sider gør bl.a. at barnet føler tryghed og bliver holdt varm om natten. Denne tryghed er vigtig for babyer, eftersom de har været vant til at ligge trygt og godt inden i mors mave. Fordele ved en babynest er, at i mange tilfælde sover barnet bedre og mere roligt om natten. Det betyder, at mange forældre sover bedre om natten, fordi den lille er sikker.

Vi anbefaler, at man bruger en babynest i barnevognen, da den ofte kan virke stor for et nyfødt barn. Med en babynest i barnevognen danner du tæthed for barnet og derved sover barnet bedre i barnevognen.

Derudover er reden god til at vænne barnet til at sove i en tremmeseng. Hvis den lille har været vant til at ligge i reden, vil barnet have nemmere ved at vænne sig til at sove alene, da den kan fornemme genkendelighed i reden. Forældre oplever, at babyreden er god til, når man er på farten. Reden er yderst praktisk, når man er hjemme ved venner, familie eller hvis man skal ud og rejse.

Praktisk fordi

  • Andre fordele ved en babynest er dens praktiske anvendelsesmuligheder. Mange forældre bruger reden på sofaen, imens de ser tv. På grund af redens kanter kan barnet ikke trille ud over sofakanten og man vil derfor kunne være mere rolig som forældre, velvidende at man ikke behøver at holde øje med barnet hele tiden.

 

  • Et barn kan være meget opmærksomhedskrævende og vil tit have nærkontakt og tryghed fra forældrene. Mange forældre bruger en babynest til at få frie hænder for, at kunne ordne hverdagens projekter. For eksempel kan en babynest aflaste dig, hvis du skal lave mad.

 

  • En babyrede gør, at barnet får den tryghed, som det behøver og man vil komme til at opleve, at barnets behov for at blive løftet formindskes, imens det ligger i reden.

 

  • En babynest er perfekt til samsovning! Mange nybagte forældre er urolig for at sove sammen med denne lille ny, fordi de er bange for, at der skal ske barnet noget. Igen spiller den bløde kant en vigtig rolle, når man skal sove sammen med den lille. De bekymringer man kan have som forælder er, at komme til at trille hen over barnet under søvnen. Med en babyrede kan du også sove roligt om natten med den lille ved siden af dig.

 

  • Redens kant er også god til at træne barnets nakke. Babyer har svært ved at holde hovedet oppe, hvilket skyldes at børn ikke har stærke nok muskler i nakken. En babynest har gode resultater med at træne barnets nakke – man skal bare ligge barnet på maven i reden og lad det nysgerrige barn prøve at skue hen til kanten på reden

Læs mere om babynest 

Del vores hjemmeside på:

Sorry, the comment form is closed at this time.